Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Ons uitgangspunt is dat iedereen welkom is. Dit proberen we binnen onze machten ook te realiseren voor mensen met een beperking. Dat is soms best een uitdaging op een grasveld in een park, maar we proberen altijd te denken in mogelijkheden. Heb je een vraag hierover, of heb je specifieke wensen, neem dan gerust contact op met ons via info@vieried.nl.

Heb je een kind met een beperking, geef dit dan altijd aan bij de ingang. U krijgt dan een kaart waarmee u voorrang krijgt bij de rijen van de attracties en kids food.

(Elektrische) Rolstoelen

Immerloo Park is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Het evenemententerrein is echter slechts toegankelijk voor mensen met een rolstoel tot aan het terras dat direct grenst aan het looppad. Het verdere evenemententerrein bestaat namelijk uit een (hobbelig) grasveld. Om tot het terrasgedeelte te komen met een rolstoel is het noodzakelijk dat degene met een rolstoel wordt vergezeld door iemand zonder rolstoel. Aan de organisatie kan vervolgens bij de ingang van het evenemententerrein worden gevraagd om de weg vrij te maken om via het pad tot het terras te komen.

Let op: er is geen invalidetoilet aanwezig.

Slechtziend en/of slechthorend

Het evenemententerrein is goed toegankelijk voor slechtzienden en/of slechthorenden vergezeld door een begeleider. Extra aandacht voor slechtzienden is hierbij nodig voor het hobbelige evenemententerrein. De begeleiders van slechtziende en/of slechthorende kinderen kunnen op eigen inzicht bekijken welke attracties geschikt zijn voor het kind en welke niet. Meld aan de vrijwilligers ter plekke welke punten van belang zijn om extra op te letten, zodat zij u goed kunnen ondersteunen.

Vier IED! partners

Vier IED! wordt gedragen door de Arnhemse moslimgemeenschap, vertegenwoordigd door de Vier IED! Partners. Dat zijn alle Arnhemse moskeeën en een basisschool. 

Back To Top

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.